top of page

Om mig | Åsa Tomczyk

Porträtt - Åsa.HEIC

Mitt liv blev inte som jag hade tänkt mig. Jag hade aldrig någon utstakad plan för att göra karriär eller att bli chef. Jag vann priser, blev hyllad som chef, men jag kände att jag var på en plats där jag inte mådde bra, av flera skäl. Det tog tid för mig att komma fram till vad jag verkligen ville arbete med. Att inte göra det som andra tycker eller säger att jag borde, utan vad jag vill.

 

Jag tog mig mod och sökte till en utbildning och satte mig vid skolbänken igen. Nu arbetar jag med människor, att få möta människor i samtalet, lyssna utan att värdera, ge verktyg och se förändringen hos personen. Det är fantastiskt givande, och nu gör jag verkligen något som gör skillnad för människor, på riktigt! Det är få saker i livet som mäter sig med det här yrket, jag känner mig så stolt, engagerad och tacksam!

 

Som samtalsterapeut och samtalscoach möter jag människor med varierande behov. Det finns alltför många där ute på arbetsplatser och i det privata livet som har det slitsamt och kämpar.

 

Jag har en 4-årig utbildning som diplomerad samtalsterapeut med inriktning Acceptans Commitment Therapy ACT (Steg 1) och är diplomerad samtalscoach på senior practitioner
nivå enligt EMCC. Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning och Förlåtelseprocessen. 

 

Alla samtal sker under sekretess, jag är medlem i Psykosyntesförbundet och har handledning samt ansvarsförsäkring.

 

Jag är stolt över mitt samarbete sedan 2021 med organisationen Talita som hjälper kvinnor ut ur prostitution, pornografi och människohandel för sexuella ändamål och in i ett fungerade liv. Läs mer på talita.se

Att få möta människor i samtalet, lyssna utan att värdera, ge verktyg och se förändringen hos personen känns otroligt meningsfullt och värdefullt. 

 

Tveka inte att höra av dig!

 

 

 

Åsa Tomczyk

Dipl. Samtalsterapeut/Coach

namnteckning_edited_edited_edited_edited
About: Services
bottom of page