top of page

Stresshantering

Lider du av stress, oro och ångest?

Upplever du också mer stress och oro just nu? Det är många som har svårt att förhålla sig till allt som vi möts av dagligen, nyhetsrapporteringar om sämre ekonomi, klimatförändringar, dödsskjutningar och oroligheter både i Sverige och omvärlden.

Naturliga frågeställningar som, kommer jag få behålla mitt jobb, vad händer om jag/vi inte kommer kunna betala räkningarna. Det är svåra frågor som också kan föra med sig skam och skuldkänslor.

Stress och oro triggas av våra tankar och det som händer runt omkring oss. Det kan vara svårt att hantera själv och kan leda till stress, oro och ångest. Oro är en reaktion på svåra händelser som kriser, svåra händelser och sjukdom. Det är också vanligt att känna oro för sin hälsa, sina nära och kära, sitt jobb eller skola och sin ekonomi.

Även om du kanske känner dig ensam i din situation är det många som känt som du. Därför är det viktigt att du inte håller dina tankar för dig själv. Att prata högt är en start till läkning och förändring. Tillsammans undersöker vi vad du kan påverka och vad du kan göra för att du ska minska din stress och oro. 

IMG_4086.HEIC
bottom of page