top of page

Samtalsterapi

Behöver du också någon att prata med, som lyssnar utan att värdera?


I samtalsterapi försöker vi inte ändra tankar och känslor eller tänka mer positivt, utan snarare att hitta mer flexibla förhållningssätt till de tankar, känslor och minnen man faktiskt har. För att kunna göra aktiva och meningsfulla handlingsval utifrån dina personliga livsvärden.

Det finns många saker som vi kan göra och lära oss, verktyg att få och öva på för att få syn på nya perspektiv. Tillsammans undersöker vi ditt nuläge och ser vilka möjligheter du har för att kunna påverka och vad som kan vara meningsfullt att släppa. Vi ska hitta din riktning med dina värderingar, allt för att du ska kunna leva ditt liv så som du önskar!

"ACT-terapi hos Åsa har fått mig att växa som människa. Tack vare samtalen med Åsa har jag sänkt kraven på mig själv, fått helt nya insikter och blivit mer accepterande och förlåtande. Jag tycker helt enkelt mer om mig själv nu." - Sara 47 år

"Åsa gav mig verktyg och nya infallsvinklar, att se hur jag skulle kunna tänka i nya banor och stärkte mitt självförtroende. Åsa ger ett varmt bemötande och har ett lugn som är förtroendeingivande. Alla borde få uppleva denna inre resa med Åsa".

- Viola 61 år

Unknown-2.jpeg
bottom of page