top of page

Samtalsstöd

Ibland lever livet lite väl hårt med oss och det kan storma rejält, det upplever nog alla lite då och då i perioder. Och det kan vara svåra saker vi behöver möta.

 

Du kanske känner stress och oro för att du inte räcker till, en separation, någon nära dör, du själv blir sjuk eller någon du tycker om blir sjuk, du blir av med jobbet? Det finns många saker i livet vi går igenom och ibland är det vara svårt att hantera det själv.
 

Det finns många saker som vi kan göra och lära oss, verktyg att få och öva på för att få syn på nya perspektiv och förhållningssätt.

 

Tillsammans undersöker vi ditt nuläge och ser vilka möjligheter du har för att kunna påverka och vad som kan vara meningsfullt att släppa. Jag ger dig vägledning att hitta din väg som ger dig kraft, energi och välmående.

 

Ta aktiva och meningsfulla beslut utifrån dina personliga livsvärden. Vi ska hitta din riktning med dina värderingar, allt för att du ska kunna leva ditt liv så som du önskar!

Du kommer att hitta mer flexibla förhållningssätt till dina tankar, känslor och behov.

Vi möts i den vackra lokalen jag hyr på Skeppsbron 32 i

Gamla stan, eller online. Kontakta mig så berättar jag hur mina sessioner normalt brukar se ut och hur vi skulle kunna inleda en början.

Alla samtal sker under sekretess, jag är medlem i Psykosyntesförbundet och har handledning samt ansvarsförsäkring.

Mina specialområden är:
 

 

Du får gärna kontakta mig vid frågor, funderingar eller om du vill boka tid:

info@actcoach.se skicka ett sms eller ring 070-6404844.

 

Varmt välkommen!

IMG_5084_edited.jpg
Unknown.png
bottom of page